Missoula Armed Forces Reserve Center

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

 

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

This building is a joint use facility for the Montana National Guard and Army Reserve personnel stationed in Missoula.  The facility is designed along a central axis that aligns the main building with the maintenance shop and serves as a dividing line between user groups.  All joint use spaces straddle this axis to provide convenient access for both groups. Long lasting materials, such as composite metal panels and a masonry veneer, were selected for the exterior skin and CMU was incorporated as both the wall structure and wall finish in areas that receive heavy use.

AT A GLANCE
Location: Missoula, Montana
Project Size: 87,312 s.f.
Construction Completed: 2010