Community Cancer Care

The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.

 

The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.

 

The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.

 

The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.
The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.
The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.
The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.
The new center is situated on an idyllic site at the edge of campus, adjacent to Fort Missoula Park. The building conveys a welcoming, state-of-the-art impression through its form, material selection and landscaping. The patient and family are welcomed to the building and protected by a large porte-cochere. A balance of warm organic materials, colors, textures and furnishings help create a calm and reassuring environment. The organization of the plan is focused on patient-centered care that encompasses education, collaboration, intuitive way-finding and privacy.
AT A GLANCE
Location: Missoula, Montana
Project Size: 18,876 sf
Construction Completed: 2013