Emergency Department

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

The new Emergency Department provides patients a warm, comforting, and private atmosphere.  Interior daylighting is a key design feature that allows patients and staff to connect with the outside while reducing energy demands.  Masonry materials are used on the exterior to provide a durable and maintenance free building shell.

AT A GLANCE
Location: Hamilton, Montana
Project Size: 20,000 s.f.
Construction Completed: 2008