Intensive Care Unit

The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.

The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
The new ICU at Marcus Daly Memorial Hospital consists of five private patient rooms with private bathrooms, including a bariatric room and an ICU isolation room.  The design philosophy was to provide maximum daylight and exterior views for patients, privacy for families and patients, and optimum flow and function for staff and physicians. An expansive main nurse’s station oversees all of the patient rooms and is flooded with natural light from a long bank of high clerestory windows. Adjacent to the ICU Patient Space is a large family waiting room with glass dividers for privacy between families and a private family consulting room.
AT A GLANCE
Location: Hamilton, Montana
Project Size: 9,560 s.f.
Construction Completed: 2015