Larchmont Building Renovation

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.

The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.
The owners purchased this once vacant space envisioning a progressively designed office building to house their dental practices and other businesses. Minimal modification to the existing building was a main objective. The existing street-facing storefront was replaced with contemporary brick clad, while the concrete block walls were painted and became a backdrop to an aluminum screen system. A dramatic cantilevered canopy was added to the main entry.  Inside, all office suites open into a central day-lit circulation space.
AT A GLANCE
Location: Missoula, Montana
Project Size: NA
Construction Completed: 2010