Rocky Mountain Elk Foundation

The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.

The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
The RMEF is committed to the conservation of natural habitats, a mission illustrated in their facility. OZ went to great lengths to incorporate all the elements of their program, while preserving the native qualities of the 20 acre site. The building’s location allows much of the site to remain undisturbed and provides panoramic views of the surrounding area. The Visitor Center utilizes parallel strand lumber, which minimizes the use of old-growth timber and creates a distinctive aesthetic. The attached office building offers a flexible layout and incorporates a host of conservation strategies.
AT A GLANCE
Location: Missoula Montana
Project Size: 62,000 s.f.
Construction Completed: 2005