YMCA Health & Wellness Center Renovation

As part of a national movement to promote healthy living in order to combat obesity, the Health & Wellness Renovation project was tailored to help those people who need encouragement to maintain a healthy lifestyle.  The project focused on changing the physical environment to support Health Seekers and to strengthen the relationships between members. The project is a culmination of several years of planning by seeking the input of members through focus groups, training and design processes. Spatial development, appropriate materials and colors that convey energy and excitement were some of the strategies used.

 

 

As part of a national movement to promote healthy living in order to combat obesity, the Health & Wellness Renovation project was tailored to help those people who need encouragement to maintain a healthy lifestyle.  The project focused on changing the physical environment to support Health Seekers and to strengthen the relationships between members. The project is a culmination of several years of planning by seeking the input of members through focus groups, training and design processes. Spatial development, appropriate materials and colors that convey energy and excitement were some of the strategies used.

 

 

As part of a national movement to promote healthy living in order to combat obesity, the Health & Wellness Renovation project was tailored to help those people who need encouragement to maintain a healthy lifestyle.  The project focused on changing the physical environment to support Health Seekers and to strengthen the relationships between members. The project is a culmination of several years of planning by seeking the input of members through focus groups, training and design processes. Spatial development, appropriate materials and colors that convey energy and excitement were some of the strategies used.

 

 

As part of a national movement to promote healthy living in order to combat obesity, the Health & Wellness Renovation project was tailored to help those people who need encouragement to maintain a healthy lifestyle.  The project focused on changing the physical environment to support Health Seekers and to strengthen the relationships between members. The project is a culmination of several years of planning by seeking the input of members through focus groups, training and design processes. Spatial development, appropriate materials and colors that convey energy and excitement were some of the strategies used.

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

AT A GLANCE
Location: Missoula, Montana
Project Size: NA
Construction Completed: 2013